Virus Shortcut Remover Tool V3.1 UiTM

Sunday, 2 October 2011 0 comments
Salam...

Menyampah tak tengok ada shortcut-shortcut hidden dalam hard disk atau pendrive?
Bila di klik kosong.
Delete tak boleh,scan guna anti virus pun masih ada lagikan?
kalau hilang pun hilang kejap.
Lepas shutdown atau remove pendrive,on balik,cucuk balik pendrive masih ade lagi virus shortcut ni kan?hehehe..kesian...hahaha
Biasanya folder-folder shortcut ini bersaiz 2 kb hingga 8 kb.


Maka dengan sebab itu lahirlah seorang anak Malaysia pelajar dari UiTM menghasilkan
virus remover tool ini.

Tool ini telah diguna pakai dengan meluas di negara ini dan tidak terkecuali/hairan juga telah diguna pakai oleh seluruh dunia.



---Mudah saja nak guna tool ini.Cuma perlu download disini dan kemudian klik saja fail itu 
 
 
---Pilih sama ada mahu buang virus di Pen drive atau Computer
 

---Lepas itu pilih mana-mana device yang mahu di bersihkan kerana ini untuk Pen drive.
Tekan scan dan delete semuanya
 
 
---Yang ini pula jika pilih PC.Tekan scan dan delete semuanya. Selesai


**Jika masih ada lagi yang tidak dapat di buang,cuba run tool ini dalam keadaan Safe Mode.**


Perasaan bangga tu muncul apabila kali pertama mencuba sendiri tool ini.
Anak Malaysia yang menghasilkanya mana tak bangga kan?

Nak tahu sape yang cipta tool ni?
klik Help pada muka hadapan tool ini.
klik pula pada about.





Selamat mencuba lah yer!!! (^_^)
 
 
 
 

0 comments:

Post a Comment

 

©Copyright 2011 aKu mEnuLis | H3X.Media